DOSTAVA SKUTERA | ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

Goxyco Motors Vam omogućuje da svaki (putem sajta) poručeni skuter, kacigu, kofer ili neki drugi poručeni artikal dobijete na kućnu adresu.

Isporuka se vrši na teritoriji Srbije putem kurirske službe DAILY EXPRESS-a. Cena isporuke nije uračunata u cenu poručenog proizvoda, a zavisi od dostavljača DAILY EXPRESSa.

napomena: Ukoliko je cena isporuke viša od 9.900 dinara, isporuka poručenih proizvoda je besplatna, tj. vršiće se dostavnim vozilom Goxyco Motors-a.

Goxyco Motors D.O.O.


Isporuka (uslovi)

Isporuka se vrši na teritoriji Srbije putem kurirske službe DAILY EXPRESS-a. Cena isporuke nije uračunata u cenu poručenog proizvoda, a zavisi od dostavljača DAILY EXPRESSa. Ukoliko je cena isporuke viša od 9.900 dinara, isporuka poručenih proizvoda je besplatna, tj. vršiće se dostavnim vozilom Goxyco Motors-a.

U slučaju da su naručeni proizvodi na lageru, rok isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka kada isporučilac evidentira uplatu na svom računu. U slučaju kada naručeni proizvod nije na lageru, kupac će biti obavešten o roku isporuke.

Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je kupac izabrao prilikom naručivanja. Kako bi isporuka bila uspešna, isporučilac će kurirskoj dostaviti ime, prezime i kontakt telefon kupca.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Goxyco Motors D.O.O.


GARANCIJA

Za sva Motowell vozila (skutere) garancija 30 meseci bez ograničenja pređenih kilometara..

Garancija se odnosi na sve Motowell modele skutera poručene putem online prodavnice prodavnice www.goxyco.rs, skutere kupljene u Goxyco Motors maloprodajnom objektu u Vršcu, kao i skutere kupljene u nekom od prodajnih objekata iz naše distributivne mreže.

Goxyco Motors D.O.O. za sve svoje kupce i ovlaštene servisere osigurava originalne Motowell rezervne delove i servisnu podršku.

Primer GARANTNIH USLOVA koji predstavlja deo Uputstva za upotrebu skutera marke MOTOWELL možete preuzeti na sledećem linku: KORISNIČKO UPUTSTVO

Goxyco Motors D.O.O.


ISO 9001

Motowell kompanija evropski je brend čiji se proizvodi prodaju širom EU, a čije proizode možete videti na ulicama Praga, Varšave, Bratislave, ali i na ulicama mnogih drugih gradova. Visoki kvalitet elemenata, kao i stručnost u sastavljanju doprinelo je dobijanju ISO 9001 sertifikata koji Motowell kompanija sa ponosom ističe. Dobijanje ISO 9001 sertifikata nije u potpunosti zadovoljilo rukovodstvo kompanije te se u Motowell-u konstantno radi na unapređenju proizvodnje motocikala i rezervnih delova.

EURO 2 agregati

Motowell je kompanija koja brine kako o svojim kupcima, tako i o zaštiti životne sredine. Svi Motowell skuteri isporučuju se s EURO 2 agregatima koji pružaju visok stepen očuvanja životne sredine.


Saveti

Da bi performanse vašeg skutera ostale u propisanim granicama tokom čitavog njegovog radnog veka, i da biste postigli maksimalni radni vek, neophodno je da se pridržavate određenih pravila. Radi vaše bezbednosti, kao i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju, pre samog uključivanja u saobračaj neophodno je proveriti:

• prednje i zadnje kočnice

• ručice gasa

• ispravnost prednjih i zadnjih svetala

• stop svetla i pokazivača pravca

• nivo kočione tečnosti

• količinu ulja

• količinu goriva

• eventualno curenje goriva, ulja (motornog i menjačkog), ili kočione tečnosti

• stanje guma i pritisak vazduha u gumama

• nivo kočione tečnosti

U slučaju curenja ili drugih oštećenja, obavezno se obratite ovlašćenom servisu.

Goxyco Motors D.O.O.