SLANJE I NAČIN PLAĆANJA

Šta je e-korpa?

E-Korpa (shopping cart) je program za poručivanje i kupovinu putem interneta koji Vam omogućava da pregledate, birate i kupujete proizvode baš kao i u pravoj prodavnici. Sastoji se od kataloga proizvoda koje možete da pregledate i pretražujete.

Kada se odlučite za određeni proizvod, pritiskom na dugme „Stavi u korpu“, vi dajete znak programu da zapamti taj proizvod dok vi nastavljate dalje sa razgledanjem.

Sadržaj korpe je uvek vidljiv u gornjem desnom uglu na svakoj stranici, a korpu možete da pregledate i uz pomoć menija „Vaša korpa“ na desnoj strani.

    Goxyco Motors D.O.O.


Uslovi korišćenja

Ovim uslovima definisana su prava i obaveze čijim se poštovanjem od strane GOXYCOMOTORS D.O.O., u daljem tekstu isporučioca, i kupca garantuje uspešno okončanje naručivanja, plaćanja i isporuke proizvoda poručenih putem internet sajta www.goxyco.rs.

Opšti uslovi

 • Nakon prijema narudžbine putem sajta www.goxyco.rs , isporučilac je obavezan da kupcu potvrdi narudžbinu izdavanjem predračuna u roku od 48 sati od trenutka naručivanja (ne računajući subotu, nedelju i praznike).
 • Plaćanje se vrši virmanski na račun 160-299872-38 BANCA INTESA. Na raspolaganju su Vam tri načina plaćanja: preko računa (za firme, odnosno pravna lica), putem opšte uplatnice (za fizička lica) i gotovinski, što znači da ćete poručene proizvode platiti kurirskoj službi (DAILY EXPRESS) prilikom preuzimanja naručenih artikala.
 • Narudžbine prispele do 12 časova, procesuiraju se istog dana, a narudžbine prispele nakon 12 časova procesuiraju se narednog radnog dana (ne računajući subotu, nedelju i praznike).
 • Narudžbina se smatra potvrđenom od strane kupca i neopozivom, izvršenjem uplate kompletnog iznosa koji je naznačen na predračunu i u okviru roka važnosti predračuna.
 • Isporučilac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u roku naznačenom u predračunu.
 • U slučaju bilo kakve promene isporučilac je dužan da obavesti kupca.
 • Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbine.

Sastavni deo ovih uslova su i:

 • Isporuka
 • Plaćanje
 • Garancija kvaliteta i postupak reklamacije
 • Zaštita privatnosti
 • Saglasnost i promene uslova

Isporuka   

Isporuka se vrši na teritoriji Srbije putem kurirske službe DAILY EXPRESS-a. Cena isporuke nije uračunata u cenu poručenog proizvoda, a zavisi od dostavljača DAILY EXPRESSa. Ukoliko je cena isporuke viša od 9.900 dinara, isporuka poručenih proizvoda je besplatna, tj. vršiće se dostavnim vozilom Goxyco Motors-a.

U slučaju da su naručeni proizvodi na lageru, rok isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka kada isporučilac evidentira uplatu na svom računu. U slučaju kada naručeni proizvod nije na lageru, kupac će biti obavešten o roku isporuke.     Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je kupac izabrao prilikom naručivanja. Kako bi isporuka bila uspešna, isporučilac će kurirskoj dostaviti ime, prezime i kontakt telefon kupca.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Plaćanje

Plaćanje se vrši virmanski na račun 160-299872-38 BANCA INTESA. Na raspolaganju su Vam tri načina plaćanja: preko računa (za firme, odnosno pravna lica), putem opšte uplatnice (za fizička lica) i gotovinski, što znači da ćete poručene proizvode platiti kurirskoj službi (DAILY EXPRESS) prilikom preuzimanja naručenih artikala.

Garancija kvaliteta i postupak reklamacije

Isporučilac garantuje ispravnost svih ponuđenih artikala u www.goxyco.rs internet prodavnici.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi garancije kvaliteta i postupka reklamacije možete nam se obratiti putem e-mail adrese office@goxyco.rs ili na telefon 013 839 520

Zaštita privatnosti  

Isporučilac se obavezuje da će čuvati sigurnost podataka koje unosite prilikom procesa naručivanja proizvoda. Prikupljamo samo neophodne podatke o samom naručiocu, kao i podatke neophodne za poslovanje i samu isporuku proizvoda.

Saglasnost i promene uslova

Isporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.

 

Goxyco Motors D.O.O.