O NAMA

Preduzeće GoxyCO MOTORS D.O.O. bavi se uvozom, distribucijom bicikala, skutera i dodatne motociklističke opreme na području cele teritorije Srbije. Pored distribucije i uvoza, našim kupcima obezbeđujemo i odličnu servisnu mrežu za sve proizvode iz našeg asortimana. Zvanični smo uvoznici i distributeri renomiranog proizvođača skutera MOTOWELL, a pored proizvoda kompanije Motowell, u našem prodajnom asortimanu možete pronaći i Peugeot i Benelli skutere, kao i kompletan STIHL program.

Na tržištu Srbije prisutni smo od 2004. godine, a za to vreme uspeli smo da izgradimo imidž preduzeća koje se brine o potrebama svojih kupaca, ali i klijenata sa kojima sarađujemo. Jednom rečju – mi smo partner na koga možete računati.

Suočeni sa konstantnim rastom broja internet korisnika u Srbiji, rešili smo da pružimo našim građanima i potencijalnim kupcima, priliku, da sa bilo koje lokacije posete našu internet prezentaciju, pregledaju naš prodajni asortiman, i odluče se za eventualnu kupovinu. U prilici ste da saznate sve što bi ste želeli, a do sada niste znali o GoxyCO MOTORS-u, našem prodajnom asortimanu, kao i o uslugama koje pružamo.

Takođe Vam je omogućeno da saznate sve detalje neophodne (specifikacije, garantne i uslove dostave) pre same kupovine pojedinih proizvoda. Na raspolaganju su Vam slike svih proizvoda kao i njihove specifikacije. Pružamo Vam mogućnost da „preuzmete“ i pogledate na vašem računaru cenovnik svih proizvoda iz našeg asortimana. Možete nas putem sajta i kontaktirati, postavljati pitanja i dobiti savete pre same kupovine. Ukoliko čak i niste u mogućnosti da nas posetite radi kupovine, a želeli bi ste da nešto kupite, možete putem sajta poručiti proizvod, a mi ćemo Vam dostaviti proizvod na kućnu adresu, bez obzira na grad u kome se nalazite. Ujedno ćemo Vas na samom sajtu obaveštavati o svim novinama, popustima i akcijama GoxyCO MOTORS-a. Dajemo Vam priliku da saznate sve, na jednom mestu.

Goxyco Motors D.O.O.